ENGLISH

Galeriler

Haberler

İleri Girişimsel Radyoloji Kursu - 4

21.09.2017

 

Değerli Üyemiz,

Türk Girişimsel Radyoloji Derneği’nin düzenlediği gelenekselleşen İleri Girişimsel Radyoloji Kursları’nın yeni dönem planlaması için yapılan anket sonucu yeterli katılımcı sayısına ulaşılmış olup, kurslar bu sene de düzenlenecektir. Bu vesileyle ankete katılan ve planlamada bize yol gösteren arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Sizlerden gelen istek doğrultusunda daha önce duyurulduğu üzere, “İleri Girişimsel Radyoloji Kursları”, ikiye bölünerek yapılacaktır. Buna göre 1. dönem kurslar, Antalya Belek Papillon Ayscha’da, 15 – 19 Aralık 2017 tarihleri arasında yapılacak olup, şunlardır: 
Girişimsel Radyolojide Hasta / Klinik Yönetimi Kursu 
İleri Düzey Nonvasküler Girişimsel Radyoloji Kursu

İkinci dönem kurs ise, “İleri Düzey Vasküler Girişimsel Radyoloji Kursu’ndan oluşmakta olup, önümüzdeki (2018) yılı sonu yapılması planlanmaktadır.

Bildiğiniz üzere, kursların hedef kitlesi Girişimsel Radyolojiyle uğraşan veya ilgi duyan uzman arkadaşlarımızdır. Kursta ileri düzeydeki konularımızın eğitimi, teorik dersler ve sonrasında soru-cevaplarla interaktif olarak verilecektir. Bu kurslar ayrıca, Yeterlik Sınavı ile Girişimsel Radyoloji Diploması alabilmek için derneğimiz Yeterlik Kurulu’nun belirlediği kıstaslar arasındadır. Diğer yandan kurslara daha önceden katılmış olan üyelerimiz, bilgi tazelemek için de yeni kurslara katılım yapabilirler. Bu durumda sınavlara katılım zorunluluğu yoktur.

Başvuruların kabulünde öncelik, planlama anketine katılanlara ve erken başvuranlara verilecektir. Başvurular 10 Ekim 2017 tarihine kadar kabul edilecektir. Başvurularınızı tgrd@tgrd.org.tr adresine e-posta yolu ile yapabilirsiniz. Başvurularınızda şu bilgilerin bulunması gerekmektedir: 
İletişim bilgileriniz (tel - eposta) 
Çalıştığınız kurum 
*Uzmanlığınızı aldığınız kurum

Kurs katılım detayları aşağıdadır. Başvurunuz kabul edildiğinde, beyan ettiğiniz e-posta adresi aracılığıyla size bildirilecek ve katılım ücreti bundan sonra ödenecektir. Kursa katılım için TGRD üyesi olunması zorunludur. TGRD üyesi olmayan asistan arkadaşlarımızın TGRD üyesi bir uzmanın yazılı referansı ile katılması mümkündür. 


Saygılarımızla, 
Türk Girişimsel Radyoloji Derneği Yönetim Kurulu ve Eğitim Birimi Komisyonu

Kurs katılım detayları: 
Katılım ücreti: 1.470 TL’dir. Bu ücrete kayıt, double oda konaklaması, yaka kartı, cep programı, sabah kahvaltısı, akşam ve öğle yemekleri ve kahve molaları dâhildir. 
Ulaşım masrafları katılımcılara aittir. 
İlave ücretler (talebe bağlı): 
Single odalı katılım ücreti: 1.890 TL 
Havaalanı-otel transferi (gidiş-geliş): 255 TL

Önemli tarihler: 
15 Aralık 2017 tarihinde otele giriş yapılacaktır. 16 Aralık 2017 derslerin başlama tarihidir. 19 Aralık 2017 yarım gün olarak planlanmıştır. Aynı son gün sınav sonrası değerlendirme yapılacak ve katılım belgeleri verilecektir. Daha sonra otelden çıkış yapılacaktır.

Dernek iletişim: 
Yetkili: Begüm Babur 
E-posta: tgrd@tgrd.org.tr 
Tel: 0312-442-36-53

Not: Program detaylarını içeren ikinci duyuru kısa süre içinde yapılacaktır.