ENGLISH

Galeriler

Haberler

İleri Girişimsel Radyoloji Kursları 6 / 1. dönemi

28.12.2022

Değerli Katılımcı,

6'ncı İleri Girişimsel Radyoloji Kursları’nın 1. dönemi, Sherwood Lara Otel kongre merkezinde,20-24 Ocak 2023 tarihleri arasında düzenlenecektir.

Kursumuz radyoloji uzmanı ve asistanlarına açık olup radyoloji uzmanlarının TGRD üyesi olması, asistanların ise bir TGRD üyesi referansı ile başvuruda bulunması gerekmektedir.

Başvurular 10 Aralık 2022 tarihine kadar kabul edilecektir. Başvurularınızı tgrd@tgrd.org.tr adresine e-posta yolu ile yapabilirsiniz.
Başvuruda ;
-İletişim bilgileriniz (telefon numarası ve e-posta adresi) -Çalıştığınız kurum -Uzmanlığınızı aldığınız kurum bilgilerinin açık olarak belirtilmesi gerekmektedir.


*Programa ekten ulaşabilirsiniz.

Türk Girişimsel Radyoloji Derneği Yönetim Kurulu ve Eğitim Komisyonu

Kurs katılım detayları:
Katılım ücreti: 7000 TL’dir. Bu ücrete kayıt, double odada kişi başı konaklaması, yaka kartı, cep programı, sabah kahvaltısı, akşam ve öğle yemekleri ve kahve molaları dâhildir.
Ulaşım masrafları katılımcılara aittir.
İlave ücretler (talebe bağlı):
Single oda farkı: 3000 TL
Havaalanı-otel transferi (gidiş-geliş): 2360 TL

Önemli tarihler:
Otel girişi : 20 Ocak 2023
Otel çıkışı 24 Ocak 2023
Kurs başlangıcı 21 Ocak 2023
Kurs sınavı 24 Ocak 2023

Türk Girişimsel Radyoloji Diploması ile ilgili bilgilendirme 5. İleri Girişimsel Radyoloji Kursları’nın 2.dönemine katılıp, bu kursu da başarı ile tamamlayanlar https://www.tgrd.org.tr/Sayfalar/GR-Diplomasi/141 adresinde belirtilen evrakları dernek sekretaryasına göndermelerini takiben Türk Girişimsel Radyoloji Diploması’nı almaya hak kazanacaklardır.

İleri Girişimsel Radyoloji Kursları’na ilk defa başvuracak, 2.döneme katılmayan üyeler, daha sonra düzenlenecek olan İleri Girişimsel Radyoloji Kursları’nın 2.dönemine katılarak kursu tamamlayabilirler.

Dosyayı indirmek için tıklayınız