ENGLISH

Galeriler

Haberler

A'dan Z'ye EMBOLİZASYON TOPLANTISI

27.04.2024

Değerli Üyelerimiz,

Konya Dedeman Hotel Kongre Merkezi’nde 25 Mayıs 2024 tarihinde " A’dan Z’ye EMBOLİZASYON TOPLANTISI " yapılacaktır.
Bu toplantının ana konuları; embolizasyon materyalleri ve kullanım teknikleri, arteriovenöz malformasyonlar,viseral embolizasyonlar,tümör embolizasyon tedavileri olacaktır. Toplantıya katılmak isteyen girişimsel radyoloji uzmanlarını toplantıda görmekten büyük mutluluk duyacağız.

Toplantı girişimsel radyoloji uzmanlarına yöneliktir. Toplantı programı; kendi hedef kitlesine yönelik, interaktif ve tartışma ağırlıklı olarak yapılacak olup, teorik dersler ve olgu sunumları şeklinde yapılacaktır. Toplantı katılımı 75 uzman ile sınırlıdır.
Toplantıya katılım ücreti 2500₺ (yalnızikibinbeşyüz)₺'dir. (KDV dahil) Toplantıya Konya dışından katılım sağlayacak kişilerin Dedeman Otel Konya’da konaklama yapmaları mümkündür. Konaklama masrafları katılımcıya aittir (Kurs katılımcıları için indirimli fiyattan konaklama imkanı sağlanmıştır).
Toplantıya katılmak isteyen meslektaşlarımızın isim, unvan, e-posta adresi, iletişim numarası ve çalıştığı kurum belirtmelerini rica ederiz.

Toplantıya kayıt için: tgrd@tgrd.org.tr e-posta adresine 6 Mayıs 2024 Pazartesi gününe kadar başvurunuzu gönderebilirsiniz.

Başvurularınız derneğe ulaştıktan sonra tarafınıza gelen konfirme e-postası sonrası ödeme alınacaktır.
Toplantı programı ekte bildirilmiştir.

Toplantı tarihi: 25 Mayıs 2024
Toplantı yeri: Konya Dedeman Hotel Kongre Merkezi
Toplantı saati: 09.00- 16.45

Dosyayı indirmek için tıklayınız