ENGLISH

Galeriler

Haberler

TEMEL GİRİŞİMSEL RADYOLOJİ KURSU-9

21.10.2022

Değerli Üyemiz,

Her sene TURKRAD (Ulusal Radyoloji Kongresi) içerisinde düzenlenen “Temel Girişimsel Radyoloji Kursu”, programın bütünüyle tamamlanabilmesi açısından bu yıl 26-27 Kasım 2022 tarihlerinde Ankara-Çankaya, Meyra Palace Kongre Merkezi’nde düzenlenecektir.Kursumuz 26 Kasım 2022 Cumartesi günü tam gün ve 27 Kasım 2022 Pazar günü öğleden sonra yapılacak sınav ile son bulacaktır.

Kursumuzda girişimsel radyoloji temel konuları, alanında uzman arkadaşlarımız tarafından interaktif bir şekilde anlatılacaktır. Kursumuz mevcut pandemi şartları nedeniyle sınırlı sayıdaki katılımcıyla (60 kişi) gerçekleştirilecektir. Başvuruların kabulünde öncelik erken başvuranlara verilecektir.

Kursumuz radyoloji uzmanı ve asistanlarına açık olup radyoloji uzmanlarının TGRD üyesi olması, asistanların ise bir TGRD üyesi referansı ile başvuruda bulunması gerekmektedir.

Kursa ait bilimsel program ektedir.

Başvurular 10 Ekim 2022 tarihine kadar kabul edilecektir. Başvurularınızı tgrd@tgrd.org.tr adresine e-posta yolu ile yapabilirsiniz. Başvurularınızda şu bilgilerin bulunması gerekmektedir:

1. Adınız/Soyadınız,iletişim ve e-posta bilgileriniz
2. Çalıştığınız kurum
3. Kadronuz (asistan,uzman)
4. Uzman iseniz uzmanlığınızı aldığınız kurum

Kurs katılım ücreti 1500₺’dir.(KDV dahildir.) Ulaşım ve konaklama masrafları katılımcıya ait olacaktır. Başvurunuz kabul edildiğinde, beyan ettiğiniz e-posta adresi aracılığıyla size bildirilecek ve katılım ücreti bundan sonra ödenecektir.

Saygılarımızla,
TGRD Yönetim Kurulu ve Eğitim Komisyonu

NOT:

*Kursa katılmak isteyen, ancak TGRD üyesi olmayan radyoloji uzmanlarının www.tgrd.org.tr adresinde üyelik için istenen evrakları eksiksiz dernek adresine göndermesini rica ederiz.

Dosyayı indirmek için tıklayınız