ENGLISH

Galeriler

Haberler

Üyelik Paneli Kullanımı Kılavuzu

26.05.2014

Değerli üyelerimiz, üyelik paneli kullanımı için tıklayınız.

Web sayfamızın üye girişli kısımlarına ulaşmanız için, ana sayfamızda yer alan “Üye Girişi” paneline, derneğimize üye olurken verdiğiniz eposta adresinizi ve şifrenizi yazmanız gerekmektedir. İlk giriş için sizin adınıza tanımlanmış olan şifrenizi sizlere iletmekteyiz.  Size ilettiğimiz bu şifreyi, ilk girişinizden sonra “Şifre Değiştir” kısmından lütfen değiştiriniz. Derneğimize üye olurken verdiğiniz eposta adresinizi hatırlamıyorsanız dernek sekreterimiz Begüm Hanım’la lütfen iletişime geçiniz.

 

 

 

 

 

 

Giriş yaptıktan sonra “Girişimsel Radyoloji Paneli” açılacaktır.

 

 

 

 

Girişimsel Radyoloji Paneli”nizden, daha önce web çalışma grubu tarafından girilmiş olan bilgilerinizi lütfen güncelleyiniz ve aidat bilgilerinizi kontrol ediniz.

 

Bu paneldeki solda listelenen menüden ödediğiniz aidatları ve borcunuzu görebilir, bilgilerinizi güncelleyebilir, beğendiğiniz vakalarınızı paylaşabilir, başka üyelerin paylaştığı vakalara yorum yapabilir, tartışma platformuna yeni bir konu ekleyebilir veya bu platforma eklenen bir konuda fikirlerinizi belirtebilirsiniz.

 

Paylaşılan Vakalar”  kısmında tüm üyelerimizin paylaştığı vaka örnekleri ve hangi üyemiz tarafından paylaşıldığı listelenir. Ayrıca, üyelerimizin paylaştığı vaka listesi hızlı tarama açısından “Girişimsel Radyoloji Paneli”nin ana sayfasında alt kısmında yer alan “Eski Vakalar” kısmında da başlığı ve eklenme tarihi ile birlikte bulunmaktadır. Bir vakayı incelemek istediğinizde “detay” kısmına tıklayarak ilgili vakanın tüm metin ve fotoğraflarına ulaşabilirsiniz. Paylaşılan bir vakaya “Yorum Ekle” kısmından yorum yapabilirsiniz,  bu durumda vakayı paylaşan üyenin panelindeki “Yeni Yorum” kısmına uyarı düşecektir. Vakayı paylaşan üyemiz “Gelen Yorumlar” sekmesinden vakalarına yapılan yorumları takip edebilecektir. Beğenilen vakalar haftanın ve ayın olgusu olarak seçilecek ve ayın olgusu ayrıca ana sayfadaki ayın olgusu sayfasına taşınacaktır.

Bir üyemiz,  paylaştığı tüm vakaları kendi panelindeki “Paylaştığım Vakalar” kısmında listeleyebilir. Yeni bir vaka örneği eklemek için “Yeni Vaka Ekle” başlığına tıkladığınızda vaka ekleme sayfası açılacaktır.

 

 

 

 

Vaka örneğini eklerken “Başlık” ve “Hikaye” kutucukları doldurulması zorunlu alanlardır. Her vaka için toplam 8 fotoğraf yükleme özelliği mevcut olup vakadaki resimlerin üzerine tıklandığında rahat açılması açısından çok yüksek boyutlu görseller kullanmamanızı tavsiye ederiz. Youtube gibi video yükleme sayfalarına yükleyeceğiniz vaka ile ilgili bir videonun –altında yer alan- embed kodu kopyalanarak, vaka ekleme sayfasının altında yer alan “Embed kodu” kısmına yapıştırıldığında kullanıcılar vaka detay sayfasından bu videoyu izleyebileceklerdir.

Web sayfamızı tasarlarken amacımız iletişimimizi güçlü tutmak adına tamamen dinamik bir sayfa oluşturmaktı. Bu nedenle üyelerimizin de bu hususta katılımcı olmasını bekliyoruz. Sayfa kullanımında hata veya eksiklik olarak gördüğünüz hususları “İletişim” bölümü altında yer alan “İletişim Formu” kısmından veya “Girişimsel Radyoloji Paneli”nin menü listesi altında yer alan “Tartışma Platformu”ndan bize iletebilirsiniz.

 

Bu kılavuzu indirmek için tıklayınız