ENGLISH

Galeriler

Haberler

Temel Girişimsel Radyoloji Kursu-6

26.10.2018

Değerli Üyemiz,

Bu sene, Temel Girişimsel Radyoloji Kursu’nun altıncısı, Antalya, Belek, Rixos Sungate Kongre Merkezinde düzenlenecek olan TÜRKRAD 2018, 39. Ulusal Radyoloji Kongresi sırasında yapılacaktır. Kursumuz 9 Kasım Cuma günü öğleden sonra başlayacak ve 11 Kasım Pazar günü öğleden sonra yapılacak sınav ile son bulacaktır.

Kursumuzda girişimsel radyoloji temel konuları, alanında uzman arkadaşlarımız tarafından interaktif bir şekilde anlatılacaktır. Konular önceki kurslarımızla benzer olup, interaktif formatı nedeni ile kursumuz sınırlı sayıdaki katılımcıyla (60 kişi) gerçekleştirilecektir. Başvuruların kabulünde öncelik erken başvuranlara verilecektir.

Kursa katılım için uzman olan meslektaşlarımızın TGRD üyesi olması zorunludur. Asistanların TGRD üyesi olma zorunluluğu yoktur.

*Kurs sadece radyoloji uzmanı ve asistanları içindir.

Kursa ait bilimsel programa EKTEN ulaşabilirsiniz.

Başvurular 28 Eylül 2018 tarihine kadar kabul edilecektir. Başvurularınızı tgrd@tgrd.org.tr  adresine e-posta yolu ile yapabilirsiniz. Başvurularınızda şu bilgilerin bulunması gerekmektedir: 
• Çalıştığınız kurum? 
• Asistan-uzman mısınız? 
• Uzman iseniz uzmanlığınızı hangi kurumdan aldınız? 
Başvurunuz kabul edildiğinde, beyan ettiğiniz eposta adresi aracılığıyla size bildirilecektir. Bundan sonra TURKRAD kongre konaklama paketleri içinde, kurs katılımına olanak sağlayan bir konaklama ücreti ile kursa katılabilirsiniz. Kurs katılımı için ayrıca kayıt ücreti alınmayacaktır. 
Saygılarımızla, 
Türk Girişimsel Radyoloji Derneği Yönetim Kurulu ve Eğitim Birimi Komisyonu

Dosyayı indirmek için tıklayınız