ENGLISH

Galeriler

Haberler

TEMEL GİRİŞİMSEL RADYOLOJİ KURSU 4

18.04.2016

Değerli Üyemiz,

 

Bu sene, Temel Girişimsel Radyoloji Kursu’nun dördüncüsü, Antalya, Belek, Sueno Deluxe Otel'de 1-5 Kasım 2016 tarihlerinde düzenlenecek olan TÜRKRAD 2016, 37. Ulusal Radyoloji Kongresi sırasında yapılacaktır. Kursumuz 4 Kasım Cuma günü öğleden sonra başlayacak ve 6 Kasım Pazar günü öğleden sonra yapılacak sınav ile son bulacaktır.

Kursumuzda girişimsel radyoloji temel konuları, alanında uzman arkadaşlarımız tarafından interaktif bir şekilde anlatılacaktır. Konular önceki kurslarımızla benzer olup, interaktif formatı nedeni ile kursumuz sınırlı sayıdaki katılımcıyla (60 kişi) gerçekleştirilecektir. Başvuruların kabulünde öncelik erken başvuranlara verilecektir.

Kursa katılım için uzman olan meslektaşlarımızın TGRD üyesi olması zorunludur. Asistanların TGRD üyesi olma zorunluluğu yoktur.

Kursa ait bilimsel programa TURKRAD 2016, 37. Ulusal Radyoloji Kongresi web sayfasından ulaşabilirsiniz.

Başvurular 1 Eylül 2016 tarihine kadar kabul edilecektir. Başvurularınızı tgrd@tgrd.org.tr adresine e-posta yolu ile yapabilirsiniz. Başvurularınızda şu bilgilerin bulunması gerekmektedir:

• Çalıştığınız kurum?

• Asistan-uzman mısınız?

• Uzman iseniz uzmanlığınızı hangi kurumdan aldınız?

Başvurunuz kabul edildiğinde, beyan ettiğiniz eposta adresi aracılığıyla size bildirilecektir. Bundan sonra TURKRAD kongre konaklama paketleri içinde, kurs katılımına olanak sağlayan bir konaklama ücreti ile kursa katılabilirsiniz. Kurs katılımı için ayrıca kayıt ücreti alınmayacaktır.

 

Saygılarımızla,

 

Türk Girişimsel Radyoloji Derneği Yönetim Kurulu ve Eğitim Birimi Komisyonu