ENGLISH

Galeriler

Haberler

İleri Girişimsel Radyoloji Kursları - Ocak 2015

09.04.2015

Değerli Üyemiz, Daha önce ön duyurusu yapılan İleri Girişimsel Radyoloji Kursları, Antalya Belek Voyage Otel’de 13-18 Ocak 2015 tarihleri arasında yapılacak olup, aşağıdaki 3 kurs ardışık olarak birlikte verilecektir:

Yapılacak bu kursumuzda özellikle Girişimsel Radyolojiye ilgi duyan uzman ve asistan arkadaşlarımızla alanımızın temel konularını daha önceki kursumuzla aynı içerikte ve yine interaktif olarak yapmayı planlamaktayız. İnteraktif formatı nedeni ile kursumuz sınırlı sayıdaki katılımcıyla gerçekleştirileceği için başvuru konusunda sürece dikkatle uyulması önemlidir.

1. Girişimsel Radyolojide hasta/klinik yönetimi kursu
2. İleri düzey nonvasküler Girişimsel Radyoloji kursu
3.İleri düzey vasküler Girişimsel Radyoloji kursu

Kurs programına derneğimizin web sayfasından (www.tgrd.org.tr) ulaşabilirsiniz.

Kursun hedef kitlesi Girişimsel Radyolojiyle uğraşan veya ilgi duyan uzman arkadaşlarımızdır. Kursta ileri düzeydeki konularımızın eğitimi, teorik dersler ve sonrasında soru-cevaplarla interaktif olarak verilecektir. Bu kurslar ayrıca, Yeterlik Sınavı ile Girişimsel Radyoloji Diploması alabilmek için derneğimiz Yeterlik Kurulu’nun belirlediği kıstaslar arasındadır.

Başvurular 14.11.2014 tarihine kadar kabul edilecektir. Başvurularınızı tgrd@tgrd.org.tr adresine e-posta yolu ile yapabilirsiniz. Başvurularınızda şu bilgilerin bulunması gerekmektedir

İletişim bilgileriniz (tel-eposta)
Çalıştığınız kurum?
Çalıştığınız kurum?

Kurs katılım detayları aşağıdadır. Başvurunuz kabul edildiğinde, beyan ettiğiniz eposta adresi aracılığıyla size bildirilecek ve katılım ücreti bundan sonra ödenecektir.

Kursa katılım için TGRD üyesi olunması zorunludur.

Saygılarımızla,

Türk Girişimsel Radyoloji Derneği

 

Kurs katılım detayları:

Katılım ücreti: 500 Euro’dur. Bu ücrete kayıt, double oda konaklaması, yaka kartı, cep programı, sabah kahvaltısı, akşam ve öğle yemekleri ve kahve molaları dâhildir.

Katılım ücreti: 500 Euro’dur. Bu ücrete kayıt, double oda konaklaması, yaka kartı, cep programı, sabah kahvaltısı, akşam ve öğle yemekleri ve kahve molaları dâhildir.

İlave ücretler (talebe bağlı):

• Single oda farkı: 25 Euro/gece
• Havalanı-otel transferi (gidiş-geliş): 50 Euro

12 Ocak 2015 tarihinde otele giriş yapılacaktır. 13 Ocak 2015 derslerin başlama tarihidir. 18 Ocak 2015 yarım gün olarak planlanmıştır. Aynı gün dersler bitecek ve otelden çıkış yapılacaktır.

Dosyayı indirmek için tıklayınız

 

Dernek iletişim:

Yetkilisi: Begüm Babur

E-posta: tgrd@tgrd.org.tr