ENGLISH

Galeriler

Haberler

İLERİ GİRİŞİMSEL RADYOLOJİ KURSU-5_1

29.11.2019

Değerli Üyemiz,

“İleri Girişimsel Radyoloji Kursları”nın beşincisinin 1. dönemi, Antalya Belek Papillon Ayscha kongre merkezinde, 10-14 Ocak 2020 tarihleri arasında yapılacak olup 2 kurs ardışık olarak birlikte verilecektir:
1. Girişimsel Radyolojide hasta/klinik yönetimi kursu
2. İleri düzey nonvasküler Girişimsel Radyoloji kursu
Kursun hedef kitlesi Girişimsel Radyolojiyle uğraşan veya ilgi duyan uzman arkadaşlarımızdır. Kursta ileri düzeydeki konularımızın eğitimi, teorik dersler ve sonrasında soru-cevaplarla interaktif olarak verilecektir. Bu kurslar ayrıca, Yeterlik Sınavı ile Girişimsel Radyoloji Diploması alabilmek için derneğimiz Yeterlik Kurulu’nun belirlediği kıstaslar arasındadır. (www.tgrd.org.tr KURUMSAL-GR DİPLOMASI bknz)
Başvuruların kabulünde öncelik erken başvuranlara verilecektir.

Başvurular 12.11.2019 tarihine kadar kabul edilecektir. Başvurularınızı tgrd@tgrd.org.tr adresine e-posta yolu ile yapabilirsiniz.
Başvurularınızda şu bilgilerin EKSİKSİZ bulunması gerekmektedir:
· İletişim bilgileriniz (tel-eposta)
· Çalıştığınız kurum?
· Uzmanlığınızı nereden aldınız?

Kurs katılım detayları aşağıdadır. Başvurunuz kabul edildiğinde, beyan ettiğiniz e-posta adresi aracılığıyla size bildirilecek ve katılım ücreti bundan sonra ödenecektir.
Kursa katılım için TGRD üyesi olunması zorunludur. TGRD üyesi olmayan asistan arkadaşlarımızın TGRD üyesi bir uzmanın yazılı referansı ile katılması mümkündür.
TGRD üyesi olan üyelerimizin aidat borcu olmaması gerekmektedir.

Saygılarımızla,

Türk Girişimsel Radyoloji Derneği Yönetim Kurulu ve Eğitim Birimi Komisyonu

Kurs katılım detayları:
Katılım ücreti: 2.450 TL’dir. Bu ücrete kayıt, double oda konaklaması(iki kişi konaklama), yaka kartı, cep programı, sabah kahvaltısı, akşam ve öğle yemekleri ve kahve molaları dâhildir.
Ulaşım masrafları katılımcılara aittir.
İlave ücretler (talebe bağlı):
Single odalı(tek kişi konaklama) katılım ücreti: 3.150 TL
Havaalanı-otel transferi (gidiş-geliş): 400 TL

Önemli tarihler:
10 Ocak 2020 tarihinde otele giriş yapılacaktır. 11 Ocak 2020 sabahı derslerin başlama tarihidir. 13 Ocak 2020 akşamı derslerin bitiş tarihidir. 14 Ocak 2020 sınavların yapılacağı tarih olup, yarım gün olarak planlanmıştır. Aynı gün son sınav sonrası değerlendirme yapılacak ve katılım belgeleri verilecektir. Daha sonra otelden çıkış yapılacaktır.

Bilimsel program ektedir.

Dosyayı indirmek için tıklayınız