ENGLISH

Galeriler

Haberler

9. Girişimsel Radyoloji Yıllık Toplantısı

07.03.2014

Değerli Meslektaşlarım, 20-23 Mart 2014 tarihleri arasında, Titanik Otel Kongre Merkezi'nde (Antalya Belek) gerçekleşecek olan 9. Girişimsel Radyoloji Yıllık Toplantısı’na Türk Girişimsel Radyoloji Derneği adına sizleri davet etmekten büyük mutluluk duymaktayım.

Değerli Meslektaşlarım,

20-23 Mart 2014 tarihleri arasında, Titanik Otel Kongre Merkezi'nde (Antalya Belek) gerçekleşecek olan 9. Girişimsel Radyoloji Yıllık Toplantısı’na Türk Girişimsel Radyoloji Derneği adına sizleri davet etmekten büyük mutluluk duymaktayım.

Geçen yıl yapılan 8. Girişimsel Radyoloji Yıllık Toplantısı bilimsel ve sosyal açıdan çok başarılı idi. Bu nedenle emeği geçen Toplantı Düzenleme ve Bilimsel Kurulu üyelerine başta Prof. Dr. İsmail Oran olmak üzere teşekkürü borç bilirim.

9. Girişimsel Radyoloji Yıllık Toplantısı bilimsel kurul başkanı olarak Prof. Dr. Levent Oğuzkurt seçilmiştir. Bilimsel kurulumuz, yüksek düzeyli ve merak uyandıracak bir bilimsel program hazırlamaktadır. Toplantımızda girişimsel radyolojideki bilimsel son gelişmelerin ve güncel uygulamaların sunulması ve karşılaştığımız sorunlara çözümler üretilmesi hedeflenmektedir. Bunlar alanlarında uzman olan değerli ulusal ve uluslararası bilim insanlarının katılımıyla tartışılacaktır. Bu doğrultuda konferanslar, atölye çalışmaları, paneller ve çalıştaylar programda yer alacaktır.

Toplantıya girişimsel radyolojiye gönül vermiş arkadaşların yanında konuya ilgi duyan asistan hekimlerimizin de katılımlarını bekliyoruz.

Yıllık toplantıların diğer bir önemi de meslektaşlarımızla sektör temsilcilerinin buluşmasını sağlayarak yoğun bilgi alışverişine olanak tanımasıdır.

Siz değerli meslektaşlarımızı, özenle hazırlanmış yoğun bir bilimsel program ve yanında güzelce vakit geçireceğimiz sosyal etkinliklerin de olacağı 9. Girişimsel Radyoloji Yıllık Toplantısı’na bekliyoruz.

20-23 Mart 2014 tarihinde Antalya’da buluşmak üzere saygılar sunarız.

TGRD Yönetim Kurulu adına,
Prof. Dr. Mehmet Halil Öztürk