ENGLISH

Galeriler

Haberler

4.İleri Girişimsel Radyoloji Kursları”nın 2. dönemi hk.

21.11.2018

Değerli Üyemiz,

“4.İleri Girişimsel Radyoloji Kursları”nın 2. dönemi, Antalya Belek Xanadu kongre merkezinde, 4 – 8 Ocak 2019 tarihleri arasında yapılacak olup, “İleri Düzey Vasküler Girişimsel Radyoloji Kursu”ndan oluşmaktadır.

Daha önce İGRK-4_1 e katılmış katılımcıların, bu kursu başarı ile tamamlayıp, Yeterlik Kurulu’nun oluşturduğu (www.tgrd.org.tr KURUMSAL-GR DİPLOMASI bknz) istenilen evraklar listesini tamamladıklarında, diploma almaya hak kazanacaklar.

Diğer yandan bu kursa ilk defa başvuracak üyeler, 1 sene sonra yinelemeyi düşündüğümüz İGRK-5_1’i alarak İGRK’yı tamamlamış olacaklar.

İlk defa başvuracak üyelerin : 
Başvurular 05 Kasım 2018 tarihine kadar kabul edilecektir. Başvurularınızı tgrd@tgrd.org.tr adresine e-posta yolu ile yapabilirsiniz. Başvurularınızda şu bilgilerin bulunması gerekmektedir: 
-İletişim bilgileriniz (tel - eposta) 
-Çalıştığınız kurum 
-Uzmanlığınızı aldığınız kurum

*Program detaylarını içeren ikinci duyuru kısa süre içinde yapılacaktır. 
Türk Girişimsel Radyoloji Derneği Yönetim Kurulu ve Eğitim Birimi Komisyonu

Kurs katılım detayları: 
Katılım ücreti: 2.450 TL’dir. Bu ücrete kayıt, double oda konaklaması, yaka kartı, cep programı, sabah kahvaltısı, akşam ve öğle yemekleri ve kahve molaları dâhildir. 
Ulaşım masrafları katılımcılara aittir. 
İlave ücretler (talebe bağlı): 
Single odalı katılım ücreti: 3.150 TL 
Havaalanı-otel transferi (gidiş-geliş): 400 TL

Önemli tarihler: 
4 Ocak 2019 tarihinde otele giriş yapılacaktır. 5 Ocak 2019 sabahı derslerin başlama tarihidir. 7 Ocak 2019 akşamı derslerin bitiş tarihidir. 8 Ocak 2019 sınavların yapılacağı tarih olup, yarım gün olarak planlanmıştır. Aynı gün son sınav sonrası değerlendirme yapılacak ve katılım belgeleri verilecektir. Daha sonra otelden çıkış yapılacaktır

Dosyayı indirmek için tıklayınız