ENGLISH

Galeriler

Haberler

3.İLERİ GİRİŞİMSEL RADYOLOJİ KURSLARI / 9-15 ARALIK 2016

03.10.2016

Değerli Üyemiz,

Gelenekselleşen İleri Girişimsel Radyoloji Kursları’nın üçüncüsü, Antalya Belek Papillon Ayscha’da, 9-15 Aralık 2016 tarihleri arasında yapılacak olup, aşağıdaki 3 kurs ardışık olarak birlikte verilecektir:
1. Girişimsel Radyolojide Hasta/Klinik Yönetimi Kursu
2. İleri Düzey Nonvasküler Girişimsel Radyoloji Kursu
3. İleri Düzey Vasküler Girişimsel Radyoloji Kursu

Kursun hedef kitlesi Girişimsel Radyoloji ile uğraşan veya ilgi duyan uzman arkadaşlarımızdır. Kursta ileri düzeydeki konularımızın eğitimi, teorik dersler ve sonrasında soru-cevaplarla interaktif olarak verilecektir. Bu kurslar ayrıca, Yeterlik Sınavı ile Girişimsel Radyoloji Diploması alabilmek için derneğimiz Yeterlik Kurulu’nun belirlediği kıstaslar arasındadır.

Bu kurs özellikle kıdemli girişimsel radyolog arkadaşlarımızın gecikmeden diploma alabilmeleri için ardışık olarak bir arada yapılacak son kurstur. Bu kurstan sonra yapılacak olan kurslar ikiye bölünerek farklı zamanlarda yapılacaktır.

Başvuruların kabulünde öncelik erken başvuranlara verilecektir. Başvurular 10 Ekim 2016 tarihine kadar kabul edilecektir. Başvurularınızı tgrd@tgrd.org.tr adresine e-posta yolu ile yapabilirsiniz.

Başvurularınızda şu bilgilerin bulunması gerekmektedir:
✓ İletişim bilgileriniz (tel-eposta)
✓ Çalıştığınız kurum
✓ Uzmanlığınızı aldığınız kurum

Kurs katılım detayları aşağıdadır.

Başvurunuz kabul edildiğinde, beyan ettiğiniz e-posta adresi aracılığıyla size bildirilecek ve katılım ücreti bundan sonra ödenecektir. Kursa katılım için TGRD üyesi olunması zorunludur. TGRD üyesi olmayan asistan arkadaşlarımızın TGRD üyesi bir uzmanın yazılı referansı ile katılması mümkündür.

Saygılarımızla,
Türk Girişimsel Radyoloji Derneği Yönetim Kurulu ve Eğitim Birimi Komisyonu

Kurs katılım detayları:

Katılım ücreti: 500 Euro’dur.
Bu ücrete kayıt, double oda konaklaması, yaka kartı, cep programı, sabah kahvaltısı, akşam ve öğle yemekleri ve kahve molaları dâhildir.
Ulaşım masrafları katılımcılara aittir.

İlave ücretler (talebe bağlı):
• Single oda farkı: 25 Euro/gece
• Havalanı-otel transferi (gidiş-geliş): 50 Euro

9 Aralık 2016 tarihinde otele giriş yapılacaktır. 10 Aralık 2016 derslerin başlama tarihidir. 15 Aralık 2016 yarım gün olarak planlanmıştır. Aynı gün son sınav sonrası değerlendirme yapılacak ve katılım belgeleri verilecektir. Daha sonra otelden çıkış yapılacaktır.

Dernek iletişim:
Yetkili: Begüm Babur
E-posta: tgrd@tgrd.org.tr
Tel: 0312-442-36-53

Dosyayı indirmek için tıklayınız